Go Back
+ servings

Krõbedad meekanatiivad

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 55 minutes
Aeg kokku: 1 hour
Portsionit: 4
Kalorid: 315kcal

Koostisosad 

  • 2 spl küpsetuspulbrit
  • 1 spl Koššer soola
  • 1 tl värskelt jahvatatud musta pipart
  • 1 tl suitsutatud paprikapulbrit
  • 1100 g kanatiibu

Meekaste

  • 110 g mett
  • 80 ml Sriracha kastet
  • 1 spl maitsestatud riisiäädikat
  • ¼ tl seesamiõli
  • 1 näputäis seesamiseemneid

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 220 kraadini. Vooderdage küpsetusplaat alumiiniumfooliumiga. Asetage fooliumi peale ahjurest.
  2. Segage väikeses kausis omavahel küpsetuspulber, sool, must pipar ja paprikapulber.
  3. Asetage kanatiivad suurde kaussi ning raputage peale 1/2 küpsetuspulbrisegust. Segage hästi läbi ja korrake ülejäänud küpsetuspulbriseguga. Asetage kanatiivad ettevalmistatud küpsetusplaadi restile.
  4. Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 20 minutit. Pärast 20 minutit küpsetamist pöörake tiivad ümber. Küpsetage veel 15 minutit, kuni kanatiivad on krõbedad ja kuldpruunid. Asetage tiivad suurde kaussi.
  5. Glasuuri valmistamiseks segage kausis mesi, Sriracha-kaste, riisiäädikas ja seesamiõli ning segage hästi läbi. Tilgutage glasuur tiibade peale ja segage korralikult nii, et kõik kanatiivad oleksid hästi kaetud.
  6. Asetage tiivad serveerimistaldrikule ja kaunistage seesamiseemnetega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 315kcalSüsivesikud: 29gValgud: 19gRasvad: 14gKüllastunud rasvhapped: 4gKolesterool: 59mgSool: 3152mgKiudained: 1gSugar: 24g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!