Go Back
+ servings

Küpsetatud BBQ kanatiivad

Keskmine hinnang: 5 (3 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 23 minutes
Aeg kokku: 33 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 269kcal

Koostisosad 

  • 900 g külmutatud kanatiibu (sulatatud)
  • 155 g ketšupit
  • 120 ml punase veini äädikat
  • 50 g tumepruuni suhkrut
  • 2 tl suitsutatud paprikapulbrit
  • ½ tl soola
  • ½ tl värskelt purustatud musta pipart
  • ½ tl punase pipra helbeid

Valmistamine

  1. Küpsetage kanatiivad kuumaõhufritüüris vastavate juhiste järgi kuni need on kuldpruunid. Kuumaõhufritüüri puudumisel võite tiibu küpsetada kas tavalises ahjus või pannil õli sees.
  2. BBQ kastme valmistamiseks segage väikeses potis ketšup, äädikas, pruun suhkur, suitsutatud paprikapulber, sool, pipar ja punase pipra helbed. Keetke 5 minutit aeg-ajalt segades.
  3. Pange küpsetatud kanatiivad suurde kaussi, lisage sobiv kogus kastet ja segage korralikult nii, et kõik kanatiivad oleksid ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige.

Toitumisalane teave

Kalorid: 269kcalSüsivesikud: 27gValgud: 16gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 48mgSool: 787mgKiudained: 1gSugar: 23g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!