Leotage kuivatatud seened keevas vees 30 minutit või kuni rehüdreerunud. Nõrutage ja pigista välja üleliigne vesi. Seejärel viilutage viiludeks.
Asetage viilutatud porgand ja suvikõrvits eraldi kaussi. Raputage peale 1/4 tl soola, segage läbi ning jätke seisma 20 minutiks. Seejärel pigistage üleliigne vesi välja.
Kuumutage pannil 2 tl õli ning praadige seeni 2 minutit. Lisage 1 1/2 tl sojakastet, 1/4 tl suhkrut, 1/2 tl küüslauku. Segage 1 minut ning eemaldage pannilt.
Lisage 2 tl õli ning praadige porgandit 5-8 minutit, kuni kergelt pehme. Seejärel eemaldage pannilt.
Lisage 2 tl õli ning praadige suvikõrvitsat 5-8 minutit, sarnaselt porgandile. Eemaldage pannilt.
Lisage 2 tl õli ning veidi seesamiõli. Praadige spinatit pannil, kuni see hakkab närtsima. Lisage 1/2 tl küüslauku, soola, segage ning seejärel eemaldage pannilt. Kui spinat on jahtunud, pigistage välja üleliigne vesi.
Keetke oavõrseid vees 5 minutit. Nõrutage neid külma vee all ja laske jahtuda. Pigistage välja üleliigne vedelik ning segage kausis kokku 2 tl seesamiõli, 1 tl küüslaugu ja 1/4 tl kalakastmega.