Go Back
+ servings

Hapupiima pannkoogid

Kohevad ja paksud hapupiima pannkoogid on parim hommikusöögi idee ning väga lihtne valmistada!
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 5 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 8 pannkooki
Kalorid: 244kcal

Koostisosad 

  • 250 g nisujahu
  • 3 spl suhkrut
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl söögisoodat
  • ½ tl soola
  • 530 ml hapupiima
  • 2 suurt muna
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • 60 g sulatatud võid

Valmistamine

  1. Segage suures kausis kokku jahu, suhkur, küpsetuspulber, söögisooda ja sool.
  2. Segage eraldi kausis kokku hapupiim, munad ja vanilliekstrakt.
  3. Valage aeglaselt sulatatud või hapupiima segusse ning segage läbi.
  4. Valage vedelad koostisosad juurde jahusegule ning segage ettevaatlikult, kuni saate ühtlase taina.
  5. Valage pannile veidi õli ning kuumutage keskmisel kuumusel. Valage pannile pannkoogi tainast (u 100-150 ml).
  6. Praadige, kuni ääred on küpsenud ja mullid hakkavad lõhkema. Keerake ettevaatlikult pannkook ümber ning praadige veel mõni minut, kuni mõlemalt poolt kuldpruun. Korrake sama ülejäänud tainaga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 244kcalSüsivesikud: 32gValgud: 7gRasvad: 10gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 64mgSool: 481mgPotassium: 142mgKiudained: 1gSugar: 8gA-Vitamiin: 358IUKaltsium: 158mgRaud: 2mgMagneesium: 15mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!