Eelsoojendage ahi 160 kraadini.
Määrige 20cm ümmargune koogivorm rasvainega. Purustage blendriga küpsised peeneks puruks. Lisage kaneel ja ingver ning segage läbi. Lisage sulatatud või ning blenderdage, kuni saate ühtlase massi. Pange segu koogivormi ning vormige sõrmede ja rusikaga ühtlane põhi nii, et kogu põhi ja küljed oleksid kaetud.
Mikserdage kausis toorjuust, karamell (jätke 60 ml järgi) ja suhkur, kuni saate kreemise segu.
Lisage ükshaaval munad ning vanilliekstrakt ja segage ühtlaseks. Mikserdage aeglasel kiirusel veel 2 minutit. Lisage hapukoor ning segage ühtlaseks.
Valage täidis koogivormi ning tehke pealt ühtlaseks.
Asetage kook ahju ja küpsetage 55-65 minutit, või kuni keskosa on tahkunud. Lülitage ahi välja ning jättes uks veidi lahti, laske koogil ahjus jahtuda 30 minutit. Seejärel võtke kook ahjust välja ning laske toatemperatuuril jahtuda 45 minutit. Lõpuks asetage see külmikusse jahtuma.
Serveerimiseks segage järgijäänud karamellikastme sisse veidi vett ning kuumutage seda mikrolaineahjus 15 minutit. Niristage koogile peale.