Go Back
+ servings

Pajaroog hakklihaga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 50 minutes
Aeg kokku: 1 hour
Portsionit: 6
Kalorid: 519kcal

Koostisosad 

  • 450 g veisehakkliha
  • 880 g tomatikastet
  • 1 tl valget suhkrut
  • 1 tl küüslaugusoola
  • 1 tl soola
  • 100 g munanuudleid
  • 240 g hapukoort
  • 85 g toasooja toorjuustu
  • 1 suur valge sibul (kuubikuteks lõigatud)
  • 60 g riivitud Cheddari juustu

Valmistamine

  1. Kuumutage suur pann keskmisel kuumusel. Lisage hakkliha ja praadige 5-7 minutit või kuni see on pruunistunud.
  2. Eemaldage üleliigne õli pannilt ning lisage hakklihale juurde tomatikaste, suhkur, küüslaugusool ja sool. Hautage umbes 20 minutit, et maitsed sulanduksid. Lülitage kuumus välja ja laske kaane all toatemperatuurini jahtuda.
  3. Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse munanuudlid ning keetke umbes 7-9 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage nuudlid.
  4. Kuumutage ahi 175 kraadini ning piserdage 23x33 cm ahjuvorm küpsetusspreiga.
  5. Segage kausis kokku hapukoor, toorjuust ja tükeldatud sibul.
  6. Asetage 1/2 munanuudlitest ahjuvorm põhja. Laotage peale pool hapukooresegust, seejärel pool hakklihasegust. Korrake tegevust. Kõige peale raputage Cheddari juust.
  7. Küpsetage eelsoojendatud ahjus 25-30 minutit või kuni juust on sulanud ja pajaroog pealt kuldpruun.

Toitumisalane teave

Kalorid: 519kcalSüsivesikud: 39gValgud: 25gRasvad: 30gKüllastunud rasvhapped: 15gKolesterool: 120mgSool: 1597mgKiudained: 4gSugar: 8g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!