Go Back
+ servings

Suvikõrvitsa pannkoogid

Need suvikõrvitsa pannkoogid on väljast kuldsed ja krõbedad ning seest pehmed ja õrnad ning väga maitsvad!
Hinnangud puuduvad
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 12 pannkooki
Kalorid: 83kcal

Koostisosad 

  • 2 suurt suvikõrvitsat
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 muna
  • 40 g jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 90 g mozzarella juustu
  • ½ tl soola
  • ½ tl sibulapulbrit
  • 30 g riivitud parmesani juustu

Valmistamine

  1. Praadige riivitud suvikõrvitsat pannil 5 minutit, kuni see on pehme. Laske jahtuda ning kasutades köögirätikut, pigistage suvikõrvitsast üleliigne vesi välja.
  2. Segage kausis kokku jahu, maitseained ja juustud. Lisage suvikõrvits ja muna. Segage kokku ühtlaseks taignaks.
  3. Kuumutage pannil 1 spl oliiviõli ning tõstke lusikaga pannile paras ports taigent, et saada u 8 cm suurused pannkoogid.
  4. Praadige mõlemalt poolt u 3-4 minutit, kuni pealt kuldsed.
  5. Serveerige soojalt koos hapukoore või tomatikastmega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 83kcalSüsivesikud: 4gValgud: 4gRasvad: 6gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 35mgSool: 242mgPotassium: 111mgKiudained: 0.4gSugar: 1gA-Vitamiin: 177IUC-Vitamiin: 6mgKaltsium: 93mgRaud: 1mgMagneesium: 10mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!