Go Back
+ servings

Hiina magushapu kaste

Nüüd on võimalik lihtsalt ka ise seda populaarset Hiina magushaput kastet ise valmistada just nii, nagu teile kõige rohkem meeldib.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 104kcal

Koostisosad 

  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 1 tl hakitud ingverit
  • 1 tl rohelist sibulat
  • 2 spl õli
  • 4 spl ketsupit
  • 8 spl vett
  • ½ spl riisiäädikat või sidrunimahla
  • 1 spl suhkrut
  • 1 spl heledat sojakastet
  • näpuotsatäis soola

Tärklis

  • 1 spl maisitärklist
  • 3 spl vett

Valmistamine

  1. Kuumutage pannil õli. Lisage küüslauk, sibul ja ingver ning praadige 2 minutit.
  2. Segage kokku ülejäänud kastmekoostisosad.
  3. Segage kokku maisitärklis veega.
  4. Lisage pannile segatud kaste ning laske kastmel keema minna. Lisage juurde tärklis. Segage, kuni saate ühtlase ja veidi paksu kastme.

Toitumisalane teave

Kalorid: 104kcalSüsivesikud: 10gValgud: 1gRasvad: 7gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 418mgPotassium: 67mgKiudained: 0.2gSugar: 7gA-Vitamiin: 92IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 8mgRaud: 0.2mgMagneesium: 5mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!