Eelsoojendage ahi 180 kraadini.
Kuivatage veiseliha paberrätikutega. Maitsestage veiseliha soola ja pipraga. Praadige õlis intensiivselt, kuni igalt poolt pruun. Eemaldage veiseliha ning asetage kõrvale.
Praadige peekonit 3 minutit, kuni kuldne. Tõstke kõrvale veiseliha juurde.
Praadige seeni 5 minutit või kuni need on kuldsed. Tõstke kõrvale uude kaussi.
Praadige sibul, lisage vajadusel juurde õli. Praadige 5 minutit või kuni on näha, et need muutuvad kuldseks. Tõstke sibul seente juurde.
Asetage potti või. Kui või on sulanud, lisage porgand ja praadige 3-4 minutit, kuni näete kuldseid kohti. Lisage küüslauk ja praadige veel 1 minut.
Lisage juurde tomatipasta ning kuumutage 2 minutit. Lisage juurde jahu ja kuumutage veel 2 minutit.
Lisage segades juurde veiselihapuljong, et jahu ei jääks tükki. Seejärel lisage punane vein ning kuumutage, kuni jahu on ühtlaselt segunenud.
Lisage potti veiseliha, peekon, tüümian, loorberileht, 1/4 tl soola ja pipar. Segage läbi.