Peske spinat ning nõrutage veest. Hakkige spinat ning asetage kõrvale.
Kuumutage potis õli. Lisage loorberileht ja praadige 2-3 minutit.
Lisage küüslauk ja sibul ning praadige, kuni sibul on veidi pruunistunud.
Lisage hakitud spinat ning maitsestage soola ja pipraga.
Lisage juurde jahu ning segage hoolikalt läbi.
Valage peale 500 ml puljongit ning segage läbi. Keetke suppi 3-4 minutit.
Lisage juurde jahvatatud köömned ning segage läbi. Laske supil jahtuda.
Kui supp on veidi jahtunud, eemaldage loorberileht. Blenderdage supp ühtlaseks püreeks.
Vajadusel lisage juurde maitseaineid ning kui supp tundub liiga paks, lisage juurde veidi vett.
Keetke püreestatud suppi veel 2-3 minutit. Serveerige kuumalt koos kookoskreemiga.