Go Back
+ servings

Sangria

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 287kcal

Koostisosad 

  • 750 ml kuiva punast veini
  • 12 cl brändit
  • 12 cl triple sec'i
  • 80 ml külmutatud limonaadikontsentraati
  • 80 ml apelsinimahla
  • 60 ml sidrunimahla
  • 50 g valget suhkrut (valikuline)
  • 1 keskmine apelsin (lõigatud ümarateks viiludeks)
  • 1 keskmise suurusega sidrun (lõigatud ümarateks viiludeks)
  • 1 keskmise suurusega laim (lõigatud ümarateks viiludeks)
  • 8 maraschino-kirssi
  • 470 ml gaseeritud vett (valikuline)

Valmistamine

  1. Valage kannu või suurde nõusse apelsinimahl, sidrunimahl, suhkur, brändi, triple sec, limonaadikontsentraat ja punane vein.
  2. Lisage maraschino-kirsid, apelsini-, sidruni- ja laimiviilud.
  3. Vahetult enne serveerimist segage sangria sinne soovi korral gaseeritud vesi.
  4. Maksimaalse maitse saavutamiseks serveerige kohe jääga.
  5. Sangria säilib jahedas 8-24 tundi.

Toitumisalane teave

Kalorid: 287kcalSüsivesikud: 34gValgud: 1gSool: 8mgKiudained: 3gSugar: 24g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!