Go Back
+ servings

Kanapada

See kanapada on rammus ja kodune ühepajaroog, mis lokkab suurtest maitsetest ning köögiviljadest ja sobib hästi kokku röstitud saiaga.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour
Aeg kokku: 1 hour 15 minutes
Portsionit: 5
Kalorid: 420kcal

Koostisosad 

  • 600 g kana kintsuliha tükeldatud
  • 2 spl avokaado õli
  • 3 keskmist porgandit kooritud ja viilutatud
  • 1 keskmine hakitud sibul
  • 6 hakitud küüslauguküünt
  • 1,25 l kanapuljongit
  • 2 spl nisujahu
  • 1 loorberileht
  • 340 g tükeldatud kartuleid
  • 6 g värsket peterselli
  • maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamine

  1. Kuivatage paberrätikuga kanaliha kuivaks ning maitsestage soola ja pipraga.
  2. Kuumutage paksu põhjaga potis 1 spl õli ning praadige kanaliha 5-6 minutit, kuni pruunistunud. Eemaldage kanaliha ja asetage kõrvale.
  3. Lisage ülejäänud õli ning praadige viilutatud porgand ja sibul 4-5 minutit, kuni sibul on pehme ja muutub kuldseks. Lisage küüslauk ning praadige veel 30 sekundit. Lisage juurde 120 ml kanapuljongit ning segage läbi.
  4. Segage väikses kausis kokku jahu ja 120 ml puljongit. Lisage see hautisele. Lisage potti kanaliha ning ülejäänud puljong. Lisage juurde ka loorberileht ning laske segul keema minna, keetke 25 minutit. Maitsestage soola ja pipraga.
  5. Lisage kartulid ning keetke hautist 18-20 minutit ilma kaaneta, kuni kartulid on pehmed.
  6. Serveerimiseks lisage juurde petersell ja eemaldage loorberileht.

Toitumisalane teave

Kalorid: 420kcalSüsivesikud: 22gValgud: 24gRasvad: 26gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 123mgSool: 1045mgPotassium: 751mgKiudained: 3gSugar: 4gA-Vitamiin: 6317IUC-Vitamiin: 20mgKaltsium: 54mgRaud: 2mgMagneesium: 50mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!