Go Back
+ servings

Lõhe quiche

Siin on imeline lõhe quiche, mis on tehtud suitsulõhega. See retsept sobib hästi 23cm quiche vormi jaoks.
Hinnangud puuduvad
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour 30 minutes
Aeg kokku: 1 hour 50 minutes
Portsionit: 8
Kalorid: 162kcal

Koostisosad 

  • 1 quiche põhi või sügavkülmutatud muretaigen, valmistehtud piruka põhi.
  • 1 spl võid
  • 1 viilutatud porru valge osa
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 9 spargli vart
  • 5 muna
  • 375 ml vahukoort
  • ¼ tl soola
  • tl musta pipart
  • 2 spl värsket tilli
  • 200 g suitsutatud lõhet
  • 75 g gruyere riivitud juustu

Valmistamine

  1. Eelsoojendage ahi 180 kraadini. Valmistage ette quiche põhi.
  2. Asetage küpse quiche taigen ahjuvormi.
  3. Murdke ära spargli varte puised otsad ning lõigake need 3,5cm tükkideks. Eraldage otsad vartest.
  4. Sulatage pannil või. Lisage porru ja küüslauk ning praadige 2 minutit, kuni porru muutub läbipaistvaks. Ärge laske neil minna kuldseks.
  5. Segage sisse spargli varred ning eemaldage pann pliidilt.
  6. Laske segul veidi jahtuda ning seejärel valage peale ühtlaselt quiche põhjale.
  7. Segage kausis kokku munad, vahukoor, till, sool ja pipar.
  8. Asetage quichele 2/3 lõhest ühtlase kihina. Ärge asetage kõiki tükke lapikult.
  9. Raputage lõhe peale juust ning valage muna segu peale.
  10. Kõige peale asetage ülejäänud lõhe tükid.
  11. Küpsetage 40 minutit, kuni quiche on pealt kuldne ja keskosa on tahkunud.
  12. Laske jahtuda 10 minutit enne serveerimist.

Toitumisalane teave

Kalorid: 162kcalSüsivesikud: 6gValgud: 12gRasvad: 10gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 128mgSool: 402mgPotassium: 142mgKiudained: 0.4gSugar: 2gA-Vitamiin: 567IUC-Vitamiin: 2mgKaltsium: 135mgRaud: 1mgMagneesium: 17mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!