Eelsoojendage ahi 180 kraadini. Valmistage ette quiche põhi.
Asetage küpse quiche taigen ahjuvormi.
Murdke ära spargli varte puised otsad ning lõigake need 3,5cm tükkideks. Eraldage otsad vartest.
Sulatage pannil või. Lisage porru ja küüslauk ning praadige 2 minutit, kuni porru muutub läbipaistvaks. Ärge laske neil minna kuldseks.
Segage sisse spargli varred ning eemaldage pann pliidilt.
Laske segul veidi jahtuda ning seejärel valage peale ühtlaselt quiche põhjale.
Segage kausis kokku munad, vahukoor, till, sool ja pipar.
Asetage quichele 2/3 lõhest ühtlase kihina. Ärge asetage kõiki tükke lapikult.
Raputage lõhe peale juust ning valage muna segu peale.
Kõige peale asetage ülejäänud lõhe tükid.
Küpsetage 40 minutit, kuni quiche on pealt kuldne ja keskosa on tahkunud.
Laske jahtuda 10 minutit enne serveerimist.