Sulatage potis või. Lisage küüslauk ja sibul. Praadige neid 3 minutit, kuni need on pehmed.
Lisage külmutatud herned ja puljong ning tõstke kuumust, et segu läheks keema. Katke pott kaanega ning keetke 2 minutit.
Eemaldage potist 80 ml vedelikku ja hoidke alles.
Valage kogu segu blendrisse ning blenderdage ühtlaseks püreeks. Lisage sool ja pipar.
Kui soovite eriti siidist püreed, vajutage püree veel läbi sõela või marliriide.
Vajadusel kasutage konsistentsi parandamiseks ennem kõrvale pandud puljongit. Serveerige soojalt.
Kalorid: 161kcalSüsivesikud: 3gValgud: 0.5gRasvad: 17gKüllastunud rasvhapped: 11gKolesterool: 45mgSool: 563mgPotassium: 37mgKiudained: 0.3gSugar: 1gA-Vitamiin: 697IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 10mgRaud: 0.1mgMagneesium: 2mg