Go Back
+ servings

Pehmed kõrvitsaküpsised

Need pruuni või ja vahtrasiirupi maitsvad kõrvitsaküpsised on suurepärane snäkk sügisõhtuteks.
Hinnangud puuduvad
Prindi Pin
Küpsetusaeg: 50 minutes
Aeg kokku: 50 minutes
Portsionit: 12 suur küpsist
Kalorid: 343kcal

Koostisosad 

  • 220 g võid
  • 280 g pruuni suhkrut
  • 1 munakollane
  • 3 spl vahtrasiirupit
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • 80 g kõrvitsapüreed
  • 280 g nisujahu
  • 1 tl söögisoodat
  • ½ tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola
  • 1 ½ tl kõrvitsapiruka maitseainet pumpkin spice
  • ½ tl kaneeli

Kate

  • 2 spl pruuni suhkrut
  • 2 spl suhkrut
  • 1 tl kaneeli

Valmistamine

  1. Esmalt pruunistage või. Selleks sulatage või keskmisel kuumisel, segades seda pidevalt, kuni see muutub pruuniks.
  2. Valage või anumasse ning jahutage külmikus 20 minutit, kuid ärge laske sellel tahkuda.
  3. Eelsoojendage ahi 180 kraadini ja asetage ahjuplaadile küpsetuspaber.
  4. Segage kausis kokku jahu, söögisooda, küpsetuspulber, sool ja vürtsid. Asetage kõrvale.
  5. Segage eraldi kausis kokku pruun suhkur ja jahtunud pruun või. Tekstuur peaks olema märja liiva sarnane.
  6. Segage sisse munakollane, vahtrasiirup, vanilliekstrakt ja kõrvitsapüree.
  7. Lisage juurde kõik kuivad koostisosad ning segage ühtlaseks tainaks.
  8. Segage eraldi kokku katte koostisosad.
  9. Võtke suure lusikaga tainast ning katke see katteseguga. Asetage see küpsetuspaberile, jättes umbes 8 cm vahet. Korrake sama ülejäänud tainaga.
  10. Küpsetage küpsiseid 12-15 minutit, kuni ääred on tumedad ja keskosa on veidi kerkinud. Laske neil jahtuda enne serveerimist.

Toitumisalane teave

Kalorid: 343kcalSüsivesikud: 49gValgud: 3gRasvad: 16gKüllastunud rasvhapped: 10gKolesterool: 56mgSool: 333mgPotassium: 93mgKiudained: 1gSugar: 30gA-Vitamiin: 1519IUC-Vitamiin: 0.3mgKaltsium: 52mgRaud: 1mgMagneesium: 11mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!