Go Back
+ servings

Toorjuustu brownie

Keskmine hinnang: 4.34 (3 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 45 minutes
Aeg kokku: 1 hour
Portsionit: 12
Kalorid: 420kcal

Koostisosad 

Brownie kiht

  • 225 g võid
  • 220 g šokolaaditükke
  • 75 g kakaopulbrit
  • 200 g valget suhkrut
  • 200 g pruuni suhkrut
  • 2 muna
  • 1 munakollane
  • 15 ml kohvi (valikuline)
  • 1 spl vaniljeekstrakti
  • 120 g nisujahu
  • 1 tl soola

Toorjuustukiht

  • 450 g toasooja toorjuustu
  • 100 g suhkrut
  • 1 spl vaniljeekstrakti
  • 1 näputäis soola
  • 2 muna

Valmistamine

Brownie kiht

  1. Sulatage või ja 3/4 šokolaadist vesivannil või mikrolaineahjus, pidevalt segades, kuni segu on ühtlane.
  2. Valage hulka kakaopulber ja sool ning segage, kuni segu on täielikult segunenud.
  3. Seejärel lisage valge ja pruun suhkur, munad ja munakollane, vaniljeektrakt ja jahutatud kohv ning segage ühtlaseks.
  4. Viimasena segage ettevaatlikult hulka jahu ja ülejäänud šokolaaditükid.
  5. Vooderdage 20x20 cm koogivorm küpsetuspaberiga ning valage peale brownie tainas.

Toorjuustukiht

  1. Vahustage toasoe toorjuust elektrimikseriga pehmeks, umbes 3-4 minutit.
  2. Vähendage kiirus madalale ja lisage aeglaselt suhkur, seejärel sool ja vaniljeekstrakt.
  3. Lisage ükshaaval munad, lastes igaühel enne järgmise lisamist seguneda.
  4. Lisage toorjuustusegu brownie-põhjale ja jaotage laiali. Tõmmake noaotsaga koogile marmormuster.
  5. Küpsetage kooki 175 kraadi juures 10 minutit, seejärel alandage ahju temperatuuri 165 kraadini ja küpsetage veel umbes 35 minutit. NB! Teie kook on valmis, kui keskosa on tahenenud ja te näete, et juustukoogi servad paisuvad ja see hakkab lihtsalt pragunema.
  6. Jahutage kook enne serveerimist täielikult.

Toitumisalane teave

Kalorid: 420kcalSüsivesikud: 57gValgud: 5gRasvad: 21gKüllastunud rasvhapped: 7gKolesterool: 95mgSool: 250mgKiudained: 2gSugar: 37g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!