Valage kuivale puidust pinnale 255g nisujahu. Vormige jahust n-ö "vulkaan" ja lööge keskele auku 3 muna.
Vispeldage muna kergelt kahvliga, võttes vähehaaval jahu juurde. Sõtkuge tainast, kuni saate ühtlase massi. Sõtkuge seda vähemalt veel 10 minutit, kuni saate sileda ja elastse palli.
Katke tainas toidukilega ning asetage kaussi. Laske külmikus vähemalt 30 minutit jahtuda.
Raputage pinnale veidi jahu ning rullige tainas õhukeseks kihiks.
Lõigake tainakiht 3-4cm suurusteks tükkideks. Asetage iga tüki keskele hernetera suurune kogus täidist ning voltige ruut kolmnurgaks. Tooge kolmnurkade otsad kokku ning vajutage tainas kinni, et see lahti ei tuleks.
Keetke tortellini soolases vees või puljongis. Tortellinid on valmis, kui nad tõusevad vee pinnale. Serveerige oma lemmiku kastme ja lisandiga.