Go Back
+ servings

Pehmed šokolaadimuffinid

Keskmine hinnang: 4.50 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 322kcal

Koostisosad 

  • 240 g nisujahu
  • 200 g valge suhkurt
  • 170 g šokolaaditükke
  • 60 g magustamata kakaopulbrit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 240 ml maitsestamata jogurtit
  • 120 ml piima
  • 120 ml taimeõli
  • 1 suur muna
  • 1 tl vaniljeekstrakti

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 200 kraadini. Vooderdage 12 muffinivormi paberist muffinivormidega.
  2. Segage suures kausis jahu, suhkur, kakaopulber, küpsetuspulber ja 3/4 šokolaaditükkidest.
  3. Vahustage teises kausis jogurt, piim, õli, muna ja vanilje, kuni need on hästi segunenud. Kui tainas on parajasti segunenud, valage juurde jahusegu ning segage ettevaatlikult.
  4. Täitke muffinivormid 3/4 ulatuses tainaga ning raputage peale järelejäänud šokolaaditükid.
  5. Küpsetage eelkuumutatud ahjus umbes 20 minutit, kuniks keskele pistetud hambatikk kuivaks jääb.
  6. Enne serveerimist laske muffinitel traatrestil umbes 10 minutit seista.

Toitumisalane teave

Kalorid: 322kcalSüsivesikud: 45gValgud: 5gRasvad: 15gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 18mgSool: 132mgKiudained: 3gSugar: 26g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!