Koorige kartulid ning tükeldage need poole cm suurusteks kuubikuteks. Asetage kartul potti ning katke veega. Lisage 1 spl äädikat ning keetke 10 minutit või kuni kartulid on pehmed, kui ei purune. Nõrutage kartul ning asetage kõrvale jahtuma, vajadusel neid külma veega loputades.
Keetke 3 muna ning jahutage need külmas vees.
Tükeldage munad, kurgid ja sink. Hakkige ka till ning roheline sibul. Asetage kõik suurde potti.
Segage eraldi kausis kokku külm vesi, hapukoor, ülejäänud äädikas ja sool. Valage segu potti üle köögiviljade koos ülejäänud koostisosade ja kartuliga. Segage ning serveerige.
Kalorid: 220kcalSüsivesikud: 23gValgud: 12gRasvad: 9gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 93mgSool: 1104mgPotassium: 803mgKiudained: 4gSugar: 4gA-Vitamiin: 404IUC-Vitamiin: 28mgKaltsium: 73mgRaud: 2mgMagneesium: 56mg