Biskviit
Eelsoojendage ahi 200 kraadini ja vooderdage 24 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.
Vahustage munad suhkruga tugevaks ja kohevaks vahuks.
Eraldi kausis segage omavahel kokku jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber ning seejärel segage õrnalt munavahu hulka. Kallake segu ettevalmistatud koogivormi.
Küpsetage biskviiti eelsoojendatud ahjus 25-30 minutit või kuni see on kergelt helepruun ja sisse torgatud hambatikk jääb puhtaks.
Võtke biskviit ahjust välja, laske veidi vormis jahtuda ning seejärel eemaldage vormist ja laske täielikult jahtuda.
Võikreem
Vahustage toasoe või kondenspiima või tuhksuhkruga. Lisage kakaopulber ja segage ühtlaseks.
Lõigake biskviit kolmeks kihiks. Asetage alumine kiht tordialusele ja pintseldage seda veega-konjakiseguga. Määrige peale kolmandik võikreemist.
Seejärel tõstke peale keskmine biskviidikiht, pintseldage seda samuti veega-konjakiseguga ja katke võikreemiga.
Tõstke peale viimane biskviidikiht, niisutage seda veega-konjakiseguga ning katke kogu tort ülejäänud võikreemiga, ka külgedelt.
Kaunistamine
Trühvlitorti kaunistatakse traditsiooniliselt võikreemist roosidega, kuid võite kasutada ka martsipani või šokolaadist kaunistusi.
Laske trühvlitordil enne serveerimist umbes ööpäev jahedas maitsestuda.
Kalorid: 340kcalSüsivesikud: 29gValgud: 4gRasvad: 23gKüllastunud rasvhapped: 14gKolesterool: 114mgSool: 241mgPotassium: 154mgKiudained: 1gSugar: 21gA-Vitamiin: 748IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 86mgRaud: 1mgMagneesium: 15mg