Segage kausis kokku jahu ja suhkur. Lisage juurde või ja margariin. Segage käsimiksriga kuni saate ühtlase segu.
Tehke keskele väike auk ning lisage sinna munad, majonees ja küpsetuspulber.
Segage koostisosad kokku, kuni saate ühtlase pehme ja kleepuva taigna.
Asetage spetsiaalsesse vormi väikesed taigna pallid. Küpsetage neid pliidil, kuni need on kuldpruunid. Seejärel pöörake pann ümber ning küpsetage ka teiselt poolt. Üks pool võib võtta umbes 2-3 minutit. Jälgige oma panni kasutusjuhendit.
Laske küpsistel jahtuda. Seejärel murdke äärtest ära üleliigne tainas.
Valmistage kondenspiimast dulce de leche. Selleks valage kondenspiim väikestesse purkidesse ning sulgege kaaned. Asetage purgid multikeetjasse või potti ning valage põhja vesi nii, et see kataks purgi põhjad.
Keetke rõhu all, kuni saate tumeda ja paksu konsistentsiga kreemi.
Täitke iga küpsis dulce de lechega. Seejärel asetage peale teine küpsis nii, et tekiks pähkli kuju.