Panna Cotta kreemi valmistamiseks kuumutage vahukoor, suhkur ja sidrunikoor keskmiselt madalal kuumusel keemiseni. Ootamise ajal lisage želatiin 2 spl külma vee sisse ja laske paar minutit seista. Kui vahukooresegu on peaaegu keema tõusnud, tõstke see tulelt ning lisage hulka 2 spl apelsinilikööri ja pehmendatud želatiin.
Täitke kreemiga 8 ramekinivormi. Pudingivormid tuleb asetada madalasse pannile, katta kilega ja jahutada, kuni need tahenevad, ideaalis üleöö.
Vaarikaid võib osaliselt sulatada letil. Asetage metallteraga köögikombaini. Lisage ülejäänud 2 sl apelsinilikööri ja 6 sl suhkrut. Kandke kaste basseini (kui soovite seemneteta kastet, sõeluge esmalt läbi peene sõela). Lisage värsked vaarikad ja segage. Lase umbes tund aega seista.
Kui olete valmis serveerimiseks, lahutage iga magustoit õhukese teraga noaga; keerake magustoidulauale, et seda lahti vormida. Serveeri panna cotta ümbritsetuna vaarikakastmega.