Go Back
+ servings

Sidruni Panna Cotta vaarika-apelsini kastmes

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 474kcal

Koostisosad 

  • 355 ml vahuoort
  • 50 g suhkrut
  • ¾ tl peenelt riivitud sidrunikoort
  • ¾ tl maitsestamata želatiini
  • 2 spl apelsinimaitselist likööri
  • 170 g külmutatud vaarikaid
  • 3 spl suhkrut
  • 85 g värskeid vaarikaid

Valmistamine

  1. Panna Cotta kreemi valmistamiseks kuumutage vahukoor, suhkur ja sidrunikoor keskmiselt madalal kuumusel keemiseni. Ootamise ajal lisage želatiin 2 spl külma vee sisse ja laske paar minutit seista. Kui vahukooresegu on peaaegu keema tõusnud, tõstke see tulelt ning lisage hulka 2 spl apelsinilikööri ja pehmendatud želatiin.
  2. Täitke kreemiga 8 ramekinivormi. Pudingivormid tuleb asetada madalasse pannile, katta kilega ja jahutada, kuni need tahenevad, ideaalis üleöö.
  3. Vaarikaid võib osaliselt sulatada letil. Asetage metallteraga köögikombaini. Lisage ülejäänud 2 sl apelsinilikööri ja 6 sl suhkrut. Kandke kaste basseini (kui soovite seemneteta kastet, sõeluge esmalt läbi peene sõela). Lisage värsked vaarikad ja segage. Lase umbes tund aega seista.
  4. Kui olete valmis serveerimiseks, lahutage iga magustoit õhukese teraga noaga; keerake magustoidulauale, et seda lahti vormida. Serveeri panna cotta ümbritsetuna vaarikakastmega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 474kcalSüsivesikud: 41gValgud: 3gRasvad: 33gKüllastunud rasvhapped: 21gKolesterool: 122mgSool: 37mgKiudained: 3gSugar: 35g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!