Valmistage blenderis marinaad. Blenderdage küüslauk, oregano, rosmariin, paprika, sool, pipar, oliiviõli, valge vein ja 1 sidruni mahl. Ärge lisage veel loorberilehti.
Asetage tükeldatud kanaliha kaussi ning lisage juurde loorberilehed. Valage peale marinaad ning segage läbi. Katke kauss toidukilega ning hoidke külmikus 2 tundi või üleöö.
Leotage 10-12 puuvarrast vees 30-45 minutit. Kui sööte kana koos Pitaga, valmistage ette ka Pita koostisosad.
Lükake kanaliha tükid läbi varraste. Pintseldage kanavardad kergelt õliga üle ning grillige neid grillil igalt poolt, u 5 minutit või kuni kana on küpsenud.
Laske kanal 3 minutit jahtuda. Pita jaoks eemaldage kana varrastelt ning valmistage maitsev võileib.