Go Back
+ servings

Tacod veisehakkliha ja guacamole'ga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 45 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 458kcal

Koostisosad 

  • 225 g veiselihahakkliha
  • 1 ½ spl taco maitseainesegu
  • 225 g praetud ube
  • 80 ml vett
  • 1 avokaado
  • ½ spl hapukoort
  • ½ värske laimi mahla
  • soola ja musta pipart maitse järgi
  • 120 g riivitud Cheddari juustu
  • 40 g salatit (hakitud)
  • 1 väike tomat (hakitud)
  • punast sibulat (hakitud)
  • 60 g hapukoort
  • 6 jahutortillat/krõbedat taco koorikut

Valmistamine

  1. Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage veiselihahakkliha ning umbes 3/4 taco maitseainepakendist ning segage korralikult.
  2. Praadige umbes 10-15 minutit, kuni hakkliha on pruunistunud. Eemaldage pannilt üleliigne rasv ja tõstke kõrvale.
  3. Kallake köögikombaini oad, vesi ja ülejäänud taco maitseainesegu ning püreestage ühtlaseks. Kallake püree potti ning kuumutage madalal kuumusel keemiseni.
  4. Kuumutage ahi 150 kraadini. Asetage jahutortillad või taco koorikud küpsetusplaadile ja soojendage neid ahjus kolm kuni viis minutit.
  5. Guacamole valmistamiseks koorige ja püreestage avokaado koos laimimahla, hapukoore ning soola ja pipraga. Asetage kõrvale.
  6. Tacode kokkupanekuks määrige igale tortillale/tacokoorikule umbes 2 tl oasegu. Seejärel lisage veiselihahakkliha, hakitud Cheddari juust, hakitud salat, tomatikuubikud, sibul, hapukoor ja guacamole.

Toitumisalane teave

Kalorid: 458kcalSüsivesikud: 37gValgud: 19gRasvad: 26gKüllastunud rasvhapped: 11gKolesterool: 55mgSool: 741mgKiudained: 6gSugar: 2g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!