Asetage loorberileht, tüümian, peterselli varred ja pipraterad väikesele marliriide tükile. Siduge see nööriga kinni kotikeseks.
Kuumutage potis või ning lisage juurde sibul, seller ja porgand. Praadige mõned minutit, kuni sibul muutub läbipaistvaks.
Segage sisse jahu. Kuumutage veel 3 minutit pidevalt segades, kuni jahu on veidi pruunistunud.
Segage sisse 750 ml veiseliha puljongit.
Laske segul keema minna. Seejärel keerake kuumus madalaks ning asetage kastme sisse marli kotike koos maitseainetega. Keetke 20 minutit või kuni kogu kastme kogus on kolmandiku võrra vähenenud.
Eemaldage pott pliidilt ning võtke ära marli kotike. Valage kaste ettevaatlikult läbi sõela ja marliriide ning vajutage õrnalt köögiviljadele, et kogu vedelik kätte saada.
Asetage kaste tagasi pliidile, lisage juurde ülejäänud puljong ning marli kotike maitseainetega.
Laske kastmel uuesti keema minna ning keetke madalal kuumusel umbes 50 minutit, või kuni kaste on poole võrra vähenenud.
Visake marli kotike ära. Filtreerige kaste läbi uue sõela ja marliriide.
Maitsestage soovi järgi soolaga.