Praadige keskmise suurusega potis hakitud sibul ja küüslauk oliiviõlis 3-4 minutit. Lisage juurde tükeldatud kartul, puljong, sool ja pipar, katke kaanega ning keetke 10-15 minutit, kuni kartul on pehme.
Lisage nõgeselehed ning segage läbi, laske neil kuumas segus 1 minut seista. NB! Ärge keetke segu! Tõstke pott kõrvale jahtuma.
Püreestage supp ühtlaseks ning lisage juurde värske estragon ja sidrunimahl. Püreestage uuesti. Maitsestage soolaga.
Kalorid: 330kcalSüsivesikud: 50gValgud: 14gRasvad: 9gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 10mgSool: 1057mgPotassium: 1312mgKiudained: 7gSugar: 9gA-Vitamiin: 620IUC-Vitamiin: 56mgKaltsium: 203mgRaud: 4mgMagneesium: 84mg