Asetage Panettone vorm küpsetuspaberile ja ahjuplaadile.
Nõrutage rosinad ja apelsinikoor.
Asetage tainas jahusele pinnale ning rullige sellest umbes 30-40cm suurune ristkülik. Asetage tainale ühtlaselt rosina segu ja mandlid. Rullige taignarulliga puuviljad ja mandlid tainasse.
Voltige pikemad taina servad kolme kaupa keskele, nagu kiri. Seejärel voltige üks saadud ristküliku poole teise peale. Vajutage tekkinud taina ruudule, kuni see on umbes 3 cm paks. Tooge nurgad keskele ning vajutage otsad kokku, et saaksite palli.
Asetage tainapall Panettone vormi nii, et volditud kohad on all pool. Katke toidukilega ning laske soojas kohas veel kerkida 1,5-2 h.
Eelsoojendage ahi 190 kraadini.
Kui tainas on kerkinud, lõigake terava noaga üle taina risti kaks sälku (nagu X). Asetage taina peale keskele 1 spl külma võid.
Küpsetage Panettonet ahjus 30 minutit. Seejärel katke kook lahtiselt fooliumiga, et see liiga pruuniks ei läheks. Küpsetage veel 40-45 minutit või kuni kook on pealt kuldpruun.
Laske koogil enne serveerimist jahtuda.