Kuumutage sügaval pannil 1 spl õli. Praadige kergelt vorst ning kana eraldi koos poole Cajuni maitseaineseguga. Tõstke vorst ja kana kõrvale.
Praadige pannil sibul, paprika ning seller, kuni sibul on pehme ja läbipaistev. Lisage küüslauk ning praadige veel 30 sekundit.
Segage sisse purustatud tomatid. Lisage maitseained: sool, pipar, tüümian, oregano, tšillihelbed, tšillikaste, Worcestershire kaste ja ülejäänud Cajuni maitseainesegu. Segage sisse ka okra viilud, kana ja vorst. Kuumutage 5 minutit pidevalt segades.
Lisage juurde riis ja kanapuljong. Laske hautisel keema minna ning alandage kuumust. Katke pann kaanega ning keetke vaikselt 20-25 minutit või kuni kogu vedelik on imendunud ja riis on valmis.
Lisage juurde krevetid ning segage läbi. Katke pann kaanega ning laske hautisel veel 5-6 minutit keeda, kuni krevetid on küpsenud.
Lisage vajadusel juurde maitseaineid ning soovi korral serveerige värske rohelise sibula või peterselliga.