Go Back
+ servings

Paprika hoidis

Paprika hoidise valmistamiseks on erinevaid viise. Proovige seda retsepti, kus paprika ennem hoidiseks tegemist grillitakse, mis annab sellele eriti hea maitseküllasuse.
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 45 minutes
Küpsetusaeg: 35 minutes
Aeg kokku: 1 hour 20 minutes
Portsionit: 16
Kalorid: 20kcal

Koostisosad 

  • 8 paprikat
  • 2 spl oliiviõli
  • 240 ml äädikat
  • soola

Valmistamine

  1. Grillige paprikad grillil või tulel. Kui paprikad on veel kuumad, asetage need paberkotti ning sulgege kott, et aurud sees püsiksid. Laske 20-40 minutit seista.
  2. Pärast seda eemaldage paprikalt nahk, vars ja seemned. Ärge peske paprikaid, sest sellega pesete maha enamus maitsest.
  3. Kastke iga paprika mõned korrad äädika sisse, et kõik pinnad saaksid kaetud. Asetage paprikad kaussi.
  4. Raputage paprikatele peale soola. Segage ettevaatlikult läbi. Raputage peale veel soola ning korrake protsessi.
  5. Võtke klaaspurgid ning valage igasse purki veidi äädikat, et põhi oleks kaetud. Asetage paprikatükid purki nii, et pealt jääks 2 cm vabaks.
  6. Käige söömispulgaga või noaga läbi purgi servad, et eemaldada üleliigne õhk. Vedeliku tase alaneb, seega valage juurde eelnevalt tekkinud paprikavedelik. Ärke katke purki täies ulatuses.
  7. Kui olete õhu välja saanud, valage peale oliiviõli. Kaanetage purgid.

Toitumisalane teave

Kalorid: 20kcalSüsivesikud: 0.3gValgud: 0.1gRasvad: 2gKüllastunud rasvhapped: 0.3gSool: 1mgPotassium: 12mgKiudained: 0.2gSugar: 0.1gA-Vitamiin: 246IUC-Vitamiin: 0.004mgKaltsium: 2mgRaud: 0.1mgMagneesium: 1mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!