Viilutage suvikõrvits ning segage läbi soolaga. Asetage suvikõrvits sõelale ning laske umbes 45 minutit seista ning veest nõrguda. Kuivatage paberrätikuga lõpus kuivaks.
Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
Laduge suvikõrvitsa viilud ahjuvormi põhja nii, et servad oleksid veidi eelmiste viilude peal. Raputage peale veidi riivjuustu. Seejärel lisage uus kiht suvikõrvitsat ning lisage jällegi riivjuustu. Korrake protseduuri, kuni ahjuvorm on täis.
Segage väikses potis kokku Brie juust, vahukoor, või ning küüslauk. Kuumutage madalal kuumusel mõni minut, kuni juust on sulanud ja segu kreemine. Valage segu suvikõrvitsa viiludele.
Raputage peale ülejäänud riivjuust ning puistake peale Itaalia maitseainesegu.
Küpsetage 20-25 minutit, kuni peal olev juust on kuldpruun ja suvikõrvits pehme.