Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
Võtke kerkinud tainas ning tehke see pooleks. Rullige kergelt jahusel pinnal mõlemad pooled ristkülikuks, umbes 25x30cm. Vajutage sõrmedega kergelt taina sisse süvendid, et ei tekiks õhumulle.
Katke mõlemad taina ristkülikud pitsakastmega. Puistake peale kergelt Itaalia maitseaineid ja küüslaugupulbrit. Raputage peale ühtlase kihina mozzarella riivjuust ning kõige peale laduge pepperoniviilud.
Rullige tainas ettevaatlikult kokku. Asetage mõlemad ribad küpsetuspaberile ning laske külmikus 20 minutit jahtuda.
Pärast jahtumist lõigake rullid 2 cm laiusteks viiludeks. Kui soovite kasutada maisijahu, pistke iga rulli põhi maisijahusse ning asetage pitsarullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Raputage rullidele soovi korral peale ekstra juustu.
Küpsetage 15-20 minutit, või kuni taina servad on kergelt pruunid.