Riivige külm või ning asetage 10 minutiks sügavkülmikusse jahtuma.
Soojendage pool piimast (125 ml) seni, kuni see on käega katsudes soe.
Lisage soojale piimale juurde 1 spl suhkrut ja kuivpärm ning segage läbi. Laske segul 10 minutit seista.
Valage sügavkülmast võetud riivitud või suurde kaussi ning lisage juurde jahu, ülejäänud suhkur ja sool. Segage kergelt läbi.
Tehke õrnalt sõrmedega võiribad jahu sees tükikesteks, kuni need on umbes läätse suurused. Olge ettevaatlik, et või ei sulaks. Võite vahepeal segu külmikusse asetada.
Valage ülejäänud piim ja muna pärmisegusse ning vispeldage, kuni segu on ühtlane. Valage see juurde kuivainetele.
Segage lusikaga tainas kokku, kuni see on ühtlane ja kleepuv. Katke kauss toidukilega ning laske külmikus 10 tundi jahtuda.
Asetage tainas kergelt jahusele pinnale. Rullige tainast suur ristkülik, mis on umbes 6 mm paksune (suurus umbes 27x45cm). Voltige tainas kolmandiku võrra ühelt poolt keskele. Seejärel voltige peale teine pool. Tainas peab olema nüüd pikk ristkülik ja kolme kihiga.
Rullige see uuesti laiaks 6 mm paksuseks ristkülikuks ning korrake voltimist. Tehke rullimist ja voltimist kokku 4 korda.
Laske tainal veel 1-2 tundi jahtuda enne saiakeste valmistamist.