Go Back
+ servings

Maasikasorbett

Maasikasorbett on kerge ja värske külm suvemaius, mida on ka imelihtne ise valmistada. See koosneb ainult neljast koostisosast ning valmib vähem kui 30 minutiga.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Jahtumise aeg6 hours
Aeg kokku: 6 hours 30 minutes
Portsionit: 8
Kalorid: 129kcal

Koostisosad 

  • 200 g suhkrut
  • 720 ml vett
  • 800 g tükeldatud maasikaid
  • 2 spl sidrunimahla

Valmistamine

  1. Peske maasikad hoolikalt ning lõigake veeranditeks. Asetage kõrvale.
  2. Laske vee ja suhkru segul potis keema tõusta. Segage, kuni kogu suhkur on sulanud. Eemaldage tulelt ning laske jahtuda.
  3. Segage kausis kokku suhkru-vee segu, sidrunimahl ja tükeldatud maasikad.
  4. Blenderdage segu püreeks.
  5. Valage segu sobivasse anumasse ning asetage sügavkülmikusse külmuma.

Toitumisalane teave

Kalorid: 129kcalSüsivesikud: 33gValgud: 1gRasvad: 0.4gKüllastunud rasvhapped: 0.02gSool: 6mgPotassium: 157mgKiudained: 2gSugar: 30gA-Vitamiin: 12IUC-Vitamiin: 60mgKaltsium: 19mgRaud: 0.4mgMagneesium: 14mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!