Go Back
+ servings

Pasta Carbonara

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 25 minutes
Aeg kokku: 40 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 778kcal

Koostisosad 

  • 375 g Rigatoni/Penne pastat
  • 6 viilu peekonit (kuubikuteks lõigatud)
  • 40 g sinki (kuubikuteks lõigatud)
  • 2 küüslauguküünt (hakitud)
  • 350 ml piima
  • 225 g toorjuustu
  • 110 g võid
  • 30 g värskeid rohelisi herneid
  • 45 g riivitud parmesani juustu

Valmistamine

  1. Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse pasta ning keetke seda umbes 13 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage pasta.
  2. Vahepeal praadige peekonit suurel pannil umbes 10 minutit, keerates peekonit regulaarselt ümber, kuni see on ühtlaselt pruunistunud. Eemaldage peekon, jättes rasv pannile.
  3. Praadige keskmisel kuumusel järelejäänud peekoniõlis küüslauk kuniks see on kergelt pruunistunud.
  4. Seejärel lisage piim, toorjuust ja või ning segage see pannil ühtlaseks. Pärast 5 minutit lisage juurde parmesan, herned, sink ja peekon.
  5. Segage hulka pasta ning serveerige.

Toitumisalane teave

Kalorid: 778kcalSüsivesikud: 47gValgud: 25gRasvad: 56gKüllastunud rasvhapped: 32gKolesterool: 156mgSool: 975mgKiudained: 2gSugar: 6g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!