Go Back
+ servings

Šokolaadihummus

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Aeg kokku: 10 minutes
Portsionit: 16
Kalorid: 48kcal

Koostisosad 

  • 40 g piimašokolaadi
  • 425 g kikerherneid (nõrutatud ja loputatud)
  • ½ tass magustamata kakaopulbrit
  • 2 spl vahtrasiirupit
  • 1 tl vaniljeekstrakti
  • ½ tl soola
  • 2 spl mandlipiima

Valmistamine

  1. Kuumutage šokolaaditükke mikrolaineahjus või vesivannil üks kuni kolm minutit või kuni need on täielikult sulanud.
  2. Segage köögikombainis sulatatud šokolaad, kikerherned, kakaopulber, vahtrasiirup, vaniljeekstrakt ja sool.
  3. Kui segu on ühtlane lisage vähehaaval mandlipiim samal ajal segu segades.
  4. Naudi magustoitu kas lusikaga süües, saiale määrides või puuviljade ja küpsiste dipikastmena kasutades.

Toitumisalane teave

Kalorid: 48kcalSüsivesikud: 9gValgud: 2gRasvad: 1gKüllastunud rasvhapped: 1gKolesterool: 1mgSool: 127mgKiudained: 2gSugar: 3g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!