Segage kokku kanafileetükid marinaadi koostisosadega. Jätke 30 minutiks kuni üleöö marineerima.
Kuumutage õli pannil ning praadige marineeritud kanafileed 3 minutit mõlemalt poolt. Asetage kõrvale.
Kuumutage samal pannil ghee või õli ja või segu. Praadige sibulat umbes 6 minutit ning seejärel lisage juurde küüslauk ja ingver ning praadige veel 1 minut.
Lisage juurde koriander, köömned ning garam masala. Kuumutage 20 sekundit pidevalt segades.
Lisage juurde purustatud tomatid, tšillipulber ja sool. Keetke 10-15 minutit, pidevalt segades, kuni kaste pakseneb.
Eemaldage pann tulelt, valage segu blendrisse ning blenderdage, kuni segu on ühtlane.
Valage püreestatud kaste tagasi pannile. Segage sisse vahukoor, suhkur ja lambaläätse lehed. Lisage juurde praetud kanafilee tükid ning kuumutage veel 8-10 minutit, kuni kana on küpsenud.
Serveerige koos sooja riisi või Naani leivaga.