Lõigake kitsejuust 1,25 cm paksusteks ketasteks.
Pange kolme erinevasse kaussi nisujahu, vispeldatud muna ja riivsai.
Kastke kitsejuustu kettad esmalt jahusse, seejärel munasse ning lõpuks riivsaia sisse. Asetage taldrikule ootele.
Laotage kreeka ja piinia pähklid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Röstige neid ahjus 180 kraadi juures umbes 5 minutit. Seejärel tõstke jahtuma. NB! Võite pähkleid röstida ka pannil keskmisel kuumusel.
Praadige peekonitükid, kuni need on kuldpruunid. Tõstke paberrätikule, et üleliigne õli eemaldada.
Vinegrett kastme tegemiseks segage kokku kõik kastme koostisosad.
Salati jaoks asetage kaussi esmalt Rooma salati lehti, asetage peale tükeldatud tomat, pähklid ja peekon.
Kuumutage pannil või ning praadige riivsaiaga kaetud kitsejuustu kettad 1-2 minutit, kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid. Nõrutage paberrätikul.
Lisage salatile 2 spl vinegrett kastet ning asetage kõige peale krõbedad kitsejuustu kettad. Puistake peale murulauku. Serveerige, kui kitsejuust on veel soe.