Eelsoojendage ahi 95 kraadini.
Kuumutage pannil oliiviõli. Lisage juurde sibul ja küüslauk ning praadige, kuni sibul on pehme.
Lisage juurde riis. Kuumutage, vaikselt segades, umbes 2 minutit.
Lisage juurde valge vein. Kuumutage ja segage, kuni kogu vedelik on aurustunud.
Lisage, pidevalt segades, hulka kuum kanapuljong (umbes 100 ml kaupa), lastes vedelikul aurustada enne iga uue portsu lisamist.
Pärast kogu kanapuljongi sisse imendumist lisage juurde herned ja sink. Maitsestage soola ja pipraga.
Eemaldage pann tulelt ning segage sisse parmesani juust. Eemaldage pann tulelt ning laske veidi jahtuda.
Kloppige eraldi kausis lahti 1 muna. Lisage see risottole ja segage.
Vispeldage ülejäänud munad koos piimaga. Asetage teise kaussi jahu. Kolmandasse kaussi valage riivsai.
Rullige 2 spl risottot käte vahel palliks. Vajutage palli keskele 1 mozzarella kuubik ning vormige uuesti palliks.
Kastke pall jahusse, seejärel muna-piima segusse ja lõpuks katke riivsaiaga.
Kuumutage 1 liiter õli fritüüris või sügavas potis 175 kraadini.
Küpsetage ettevalmistatud palle kuumas õlis, kuni need on kuldpruunid ja krõbedad. Nõrutage pallid kätepaberil ning hoidke eelsoojendatud ahjus soojana.