Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
Blenderdage jahu, või ja sool puru taoliseks seguks. Lisage 5-6 spl külma vett ning blenderdage kuni moodustub üks tainast pall.
Mässige tainas toidukilesse ning laske külmikus jahtuda 30 min.
Viilutage terve sibul õhukesteks viiludeks. Suuremad ringid võite pooleks lõigata.
Vispeldage munad ning segage juurde piim ja toidukoor. Maitsestage ürdisoola ja pipraga.
Määrige koogivorm rasvainega. Võtke külmikust jahtunud tainas ning katke koogivormi põhi ja küljed tainaga, surudes näppudega ühtlaseks.
Raputage piruka põhjale cheddari juust ning asetage peale enamik sibula viiludest, jättes mõned ilusamad viilud kaunistuseks.
Valage peale muna ja koore segu nii, et see täidaks kogu vormi. Asetage peale mõned järelejäänud sibula viilud.
Küpsetage pirukat ahjus 55-60 minutit või kuni pirukas on tõusnud ja muutunud kuldpruuniks.
Laske pirukal veidi jahtuda ning serveerige.