Kuumutage vesi suures potis. Puhastage seened ning lõigake suuremad pooleks.
Praadige pannil kukeseened, kuni neis olev vesi on kadunud. Seejärel raputage peale soola ja tüümiani.
Lisage juurde teised koostisosad ning laske segul keema tõusta. Keetke 5 minutit.
Võtke seened välja ning valage steriliseeritud purkidesse, jättes peale umbes 1-2 cm tühja ruumi. Asetage igasse purki ka loorberileht ja pipraterad.
Valage seentele peale keedetud vedelik nii, et see kataks seened täielikult. Vajadusel lisage juurde valge veini äädikat.
Kaanetage purgid ning hoidke neid keevas veevannis 15 minutit.
Kalorid: 15kcalSüsivesikud: 3gValgud: 1gRasvad: 1gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 583mgPotassium: 10mgKiudained: 1gSugar: 3g