Asetage pardikoivad koos kõikide maitseainetega suurde kaussi ning segage käega hästi läbi.
Valage keraamilisele või klaasnõule, mis on piisavalt suur, et part mahuks ühte kihti, kuid tihedalt. Katke ja asetage 12-24 tunniks külmkappi (kauem ei ole vaja).
Puhastage pardid kraanivee all (eemaldage kogu sool ja mustad tükid) ning tupsutage paberrätikutega kuivaks.
Kuumutage ahi 100°C (80°C ventilaator), asetage rest ahju keskele.
Asetage part väikesesse kõrgete külgedega metallist praepanni. Need peaksid olema tihedalt üksteise vastas, kuid ühes kihis.
Valage rasv pardi peale (see peaks pardikoivad peaaegu täielikult katma).
Asetage pann pliidile keskmisel kuumusele. Kuumutage rasva, kuni see kogu pinnal (st mitte ainult servades) energiliselt mullitab.
Lülitage pliit välja. Katke küpsetuspaberiga, mis on lõigatud selliselt, et see jääb rasva pinnale. Vajutage õrnalt alla, et eemaldada õhumullid. Katke pann tihedalt kahekordse fooliumkihiga.
Tõstke ettevaatlikult ahju ning küpsetage 8 tundi. Seejärel eemaldage üks pardikoib ning keerake ümber, et kontrollida liha - liha peab olema sügavalt pehme. Jalg peaks ka liigese peale surudes kergesti järele andma.