Kuumutage ahi 175 kraadini. Õlitage kergelt 22 cm ruudukujuline küpsetuspann.
Kuumutage oliiviõli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage hakitud sibul, roheline sibul ja küüslauk ning praadige umbes 5 minutit, kuni see on pehme ja kergelt pruunistunud.
Lisage spinat ja petersell ning jätkake praadimist umbes 2 minutit. Seejärel eemaldage pann tulelt ja asetage kõrvale jahtuma.
Segage fetajuust, ricotta juust ja munad keskmise suurusega kausis ühtlaseks. Segage hulka spinatisegu.
Asetage üks leht filotainast ettevalmistatud küpsetuspannile ja pintseldage seda kergelt oliiviõliga. Asetage peale teine leht filotainast ja pintseldage uuesti oliiviõliga. Korrake protsessi veel kahe filotainalehega.
Määrige peale spinati- ja juustusegu ning voltige üleulatuv tainas täidise peale. Pintseldage õliga.
Kihitage ülejäänud 4 filotainalehte, pintseldades igale kihile veidi õli.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 30-40 minutit kuni kuldpruuniks.
Lõigake ruutudeks ja serveerige kuumalt.