Go Back
+ servings

Böff à la tartar

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Aeg kokku: 10 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 267kcal

Koostisosad 

  • 450 g veisefileed
  • 1 šalottsibul
  • 4 munakollast
  • 2 spl hakitud värsket peterselli
  • 2 spl kappareid
  • 1 keskmine marineeritud kurk

Kaste

  • 3 spl ekstra-neitsioliiviõli
  • 1 spl tomatipastat
  • 1 tl Dijoni sinepit
  • 1 tl sriracha kastet
  • ½ tl soola
  • ¼ tl musta pipart

Valmistamine

  1. Kastme valmistamiseks segage väikeses kausis oliiviõli, tomatipasta, Dijoni sinep, Sriracha kaste, sool ja pipar ühtlaseks. Tõstke kõrvale.
  2. Tõmmake puhastatud veisefileest terava noaga ribad või hakkige liha väga väikesteks tükkideks.
  3. Lisage veiselihale väga peeneks hakitud šalottsibulad, petersell, kapparid, marineeritud kurk ja kaste ning segage õrnalt läbi.
  4. Jagage segu 4 võrdseks portsjoniks. Tõstke iga portsjon ümmargusse vormi ning vajutage ühtlaseks.
  5. Tehke lusikaga keskele väike süvend ning tõstke ettevaatlikult sisse munakollane. Seejärel eemaldage vorm.
  6. Serveerige külmalt koos lemmiklisanditega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 267kcalSüsivesikud: 2gValgud: 28gRasvad: 16gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 118mgSool: 618mgKiudained: 1gSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!