Alandage ahju temperatuuri 160 kraadini.
Lahustage väikeses kastrulis maisitärklis koos külma veega. Kuumutage keskmisel kuumusel, pidevalt vispeldades, kuni segu on paksenenud. Eemaldage tulelt ja asetage kõrvale.
Segage eraldi kausis omavahel kokku suhkur ja viinakivi.
Vahustage munavalgeid koos vaniljesuhkruga, kuni munasegu on kergelt valkjas.
Lisage aeglaselt lusikahaaval suhkrusegu ning vahustage, kuni munavalged moodustavad pehmed tipud.
Vahustamist jätkates lisage lusikahaaval maisitärklisesegu, kuni munavalged on moodustanud jäigad tipud.
Kuumutage sidrunitäidis uuesti keemiseni. On oluline, et täidis oleks väga kuum, et besee korralikult kinni jääks.
Valage kuum sidrunitäidis ühtlaselt eelküpsetatud põhjale.
Kiiresti, kasutades kummist spaatlit, tõstke munavalgesegu kuuma sidrunitäidise peale.
Jälgige, et segu kinnituks koore külge. Koorik aitab beseekihile kinnitust anda ja vältida selle kokkutõmbumist.
Küpsetage kooki eelsoojendatud ahjus umbes 20 minutit, kuni besee on pealt kuldpruun.
Enne serveerimist laske täielikult jahtuda.