Segage kõik maitseainesegu koostisosad omavahel kokku.
Kuumutage õli pannil kõrgel kuumusel. Lisage hakitud küüslauk ja sibul ning praadige umbes 2 minutit, kuni sibul on kergelt pruunistunud.
Lisage veisehakkliha ja küpsetage, kuni see muutub kergelt pruuniks.
Lisage maitseainesegu, tomatipasta ja vesi ning segage ühtlaseks. Keetke 3 minutit, kuni vesi on enamasti aurustunud, kuid veiseliha on endiselt mahlane.
Asetage 10 minutiks jahtuma (NB! Kuum täidis muudab burrito pehmeks ja vedelaks!)
Valikuline: Kui te ei soojenda valmis burritot, siis soojendage tortillad enne rullimist (vastavalt pakendi juhistele).
Asetage tortilla tööpinnale ning tõstke selle keskele 1/6 keedetud riisist ning 1/6 veiselihasegust. Seejärel lisage jääsalat, mais, oad, hakitud tomat, punane sibul, koriander ja riivitud juust.
Voltige põhi üles, et täidis oleks kaetud, ja seejärel voltige sisse servad. Serveerige nii nagu on või kuumutage vastavalt allpool kirjeldatule.
Burrito soojendamiseks praadige seda pannil fooliumis keskmisel kuumusel paar minutit mõlemalt poolt, et välispind oleks veidi krõbe ja sisu soojeneks. Või 10+ minutit keskmiselt madalal kuumusel, kui soovite juustu sulatada.
Teise võimalusena võite neid küpsetada ahjus fooliumis 180 kraadi juures umbes 20 minutit (see soojendab need täielikult ja muudab burrito pealt kergelt krõbedaks). Kui burritod on eelnevalt külmikus seisnud, kulub nende läbisoojendamiseks umbes 30 minutit.
Burritosid on kõige parem serveerida koos hapukoore, salsa või guacamole'ga.