Valage vahukoor, piim, suhkur, vanillikaun ja sool keskmise suurusega paksupõhjalisse kastrulisse. Kuumutage keskmisel kuumusel, pidevalt segades, kuni suhkur on lahustunud ja segu keema tõusnud. Eemaldage tulelt ja laske 10 minutit jahtuda (aeg-ajalt segades).
Vahepeal vahustage eraldi suures kausis munakollased ja 3 supilusikatäit suhkrut. Vahustage jõuliselt umbes 15 sekundit, kuni suhkur hakkab lahustuma.
Puistage peale maisitärklis ja vispeldage, kuni segu on segunenud ja kergelt paksenenud.
Tilgutage aeglaselt umbes ⅓ jahtunud vahukooresegust munasegule, samal ajal pidevalt vispeldades (see karastab teie mune ja kuumutatud koore järkjärguline lisamine takistab nende küpsemist!). Valage hulka ka ülejäänud vahukooresegu, pidevalt vispeldades, kuni segu on täielikult segunenud.
Valage segu tagasi kastrulisse ja kuumutage keskmisel kuumusel, pidevalt vispeldades, kuni segu on paksenenud.
Võtke tulelt ja valage läbi peene sõela kuumakindlasse kaussi (vanillikaun peaks jääma sõelale ja tuleks nüüd ära visata).
Vispeldage hulka või (üks tükk korraga), kuni see on täielikult segunenud. Kui te ei kasutanud vanillikaunu, segage ka siinkohal hulka vaniljesuhkur.
Asetage kreemi pinna peale toidukile, et vältida naha tekkimist ning laske sel toatemperatuuril umbes 30 minutit jahtuda. Seejärel tõstke vähemalt 2-4 tunniks külmkappi jahutama.
Tuuletaskute kreemiga täitmiseks valage vaniljekreem väikese otsakuga kondiitrikotti (või suurde Ziploc-kotti, mille üks nurk on ära lõigatud). Pigistage kreemi igasse tuuletaskusse, kuni vaniljekreem hakkab august välja tulema.
Vahetult enne serveerimist puistage tuuletaskud kergelt tuhksuhkruga üle ning nautige kohe! Säilitage tuuletaskuid õhukindlas konteineris külmkapis 2-3 päeva või külmutage mitu nädalat.