Segage maisijahu ja vesi väikeses kausis (rullide kinnitamiseks). Koorige üks kevadrulli tainaleht ettevaatlikult lahti, hoidke teised niiske teerätiku all kaetud.
NB! Vaadake tainalehte tähelepanelikult ja märkate, et üks pool on veidi krobeline, teine pool on siledam. Te tahte, et siledam pool oleks kevadrulli välisküljel - see näeb ilusam välja. Asetage tainalehe peale kuhjaga supilusikatäis täidist.
Keerake pooleldi üles, voltige küljed sisse ja rullige lõpuni kokku. Sulgemiseks kasutage maisijahu ja vee segu. NB! Kevadrullid peaksid olema umbes 12 cm pikad ja 2,5 cm laiad, kui need on kokku pakitud.
Valage suurde kastrulisse nii palju õli, et see kataks kevadrullid umbes kahekordselt. Kuumutage keskmisel kuumusel, kuni see on piisavalt kuum.
Asetage kevadrullid ettevaatlikult õli sisse (umbes 4-5 korraga) ja küpsetage neid aeg-ajalt keerates, 1,5-2 minutit, kuni need on kaunilt kuldpruunid. Tõstke paberile üleliigse õli eemaldamiseks.
Korrake ülejäänud kevadrullidega. Serveerige kuumalt koos magushapu kastmega!
NB! Samuti võite kevadrulle küpsetada ahjus. Selleks asetage need restile ja resti alla asetage kandik. Pihustage peale väga heldelt õli (kasutage rapsi- või muud naturaalset õli). Küpsetage 200 kraadi juures (standard) või 180 kraadi juures (ventilaator/konvektsioon) 20-25 minutit, kuni rullid on kuldsed ja krõbedad. NB! Neid ei ole vaja pöörata!