Go Back
+ servings

Kanašašlõkk

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 179kcal

Koostisosad 

Marinaad

  • 80 ml mett
  • 80 ml sojakastet
  • 60 ml taimeõli
  • ¼ tl jahvatatud musta pipart

Kanavardad

  • 1400 g kana rinnafileed
  • 4 väikest sibulat
  • 2 keskmise suurusega paprikat
  • 2 küüslauguküünt
  • 12 bambusvarrast (30 minutit vees leotatud)

Valmistamine

  1. Marinaadi valmistamiseks vispeldage suures kausis mesi, sojakaste, õli ja must pipar ühtlaseks.
  2. Valage 1/4 marinaadist väikesesse purki ja asetage hilisemaks kasutamiseks kõrvale.
  3. Lisage tükeldatud kanafilee, sibul, paprika ja küüslauk suures kausis olevasse marinaadi. Katke kaanega ja asetage vähemalt 2 tunniks kuni üleöö külmkappi marineerima.
  4. Kui olete valmis küpsetamiseks, soojendage väligrill kõrgel kuumusel ja õlitage rest kergelt.
  5. Lükake kana vaheldumisi koos sibula- ja paprikatükkidega läbi varraste. NB! Selleks, et liha ja köögiviljad ühtlaselt pruunistuksid, peaksid need varrastel justkui kokku puutuma, mitte üksteise otsa surutud olema.
  6. Asetage vardad eelsoojendatud grillile ja küpsetage umbes 12-15 minutit, pöörates sageli ja pintseldades varem kõrvale asetatud marinaadiga, kuni kana on igast küljest kenasti pruunistatud ja ei ole enam keskelt roosa.

Toitumisalane teave

Kalorid: 179kcalSüsivesikud: 12gValgud: 17gRasvad: 7gKüllastunud rasvhapped: 1gKolesterool: 45mgSool: 442mgKiudained: 1gSugar: 10g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!