Marinaadi valmistamiseks vispeldage suures kausis mesi, sojakaste, õli ja must pipar ühtlaseks.
Valage 1/4 marinaadist väikesesse purki ja asetage hilisemaks kasutamiseks kõrvale.
Lisage tükeldatud kanafilee, sibul, paprika ja küüslauk suures kausis olevasse marinaadi. Katke kaanega ja asetage vähemalt 2 tunniks kuni üleöö külmkappi marineerima.
Kui olete valmis küpsetamiseks, soojendage väligrill kõrgel kuumusel ja õlitage rest kergelt.
Lükake kana vaheldumisi koos sibula- ja paprikatükkidega läbi varraste. NB! Selleks, et liha ja köögiviljad ühtlaselt pruunistuksid, peaksid need varrastel justkui kokku puutuma, mitte üksteise otsa surutud olema.
Asetage vardad eelsoojendatud grillile ja küpsetage umbes 12-15 minutit, pöörates sageli ja pintseldades varem kõrvale asetatud marinaadiga, kuni kana on igast küljest kenasti pruunistatud ja ei ole enam keskelt roosa.