Go Back
+ servings

Caesari kaste ilma anšooviseta

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Aeg kokku: 5 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 146kcal

Koostisosad 

  • 115 g majoneesi
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 tl sidrunimahla
  • 1 tl Dijoni sinepit
  • ½ tl Worcestershire'i kastet
  • 1 näputäis peensoola
  • 30 g peeneks riivitud parmesani juustu
  • 1 spl vett
  • maitse järgi värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

  1. Segage kausis majonees, pressitud küüslauk, sidrunimahl, Dijoni sinep, Worcestershire'i kaste ja sool ühtlaseks.
  2. Lisage riivitud parmesan ja vesi ning maitsestage rohkelt värskelt jahvatatud musta piparaga. Segage läbi.
  3. NB! Kui soovite rohkem vürtsikat kastet, lisage rohkem Worcestershire'i kastet.
  4. Serveerige kohe või säilitage külmkapis kaetuna kuni 5 päeva.

Toitumisalane teave

Kalorid: 146kcalSüsivesikud: 1gValgud: 2gRasvad: 15gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 11mgSool: 267mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!