Eraldage munakollased munavalgetest. Hoidke munavalgeid õhukindlas konteineris külmkapis mõne muu retsepti jaoks.
Lisage munakollased koos vee, sidrunimahla ja Dijoni sinepiga väikesesse kastrulisse ning vispeldage, kuni need on hästi segunenud.
Lõigake või väikesteks tükkideks ja lisage munasegule.
Asetage pott keskmiselt madalale kuumusele ning kuumutage, segu pidevalt vahustades, kuni või on sulanud.
Jätkake kuumutamist ja segu vispeldamist umbes 3 minutit või kuni segu hakkab paksenema. Seejärel eemaldage kohe tulelt. NB! Kaste peaks olema piisavalt paks, et katta lusika tagakülge.
Maitsestage soola ja Cayenne'i pipraga.
Serveerige kohe või hoidke kuni kasutamiseni soojas. Kui kaste muutub liiga paksuks, vispeldage sisse teelusikatäis sooja vett.